top_left top_right
bottom_left
Next Event: Unknown | Forum Rules | QGL Website | Event Registration
openFolder AusForums.com
iconwatfolderLineopenFolder LANs
iconwatfolderLineopenFolder QGL
iconwatfolderLineopenFolder QGL Forum
Author
Topic: Power supply question
Kneipp
Posts: 1
Location: Sydney, New South Wales


Hi. Building a PC for my son. Zero experience with gaming machines - audio is my thing. Anyway - bought a Ryzen 5 and then discovered there's no graphics at all - so found an old Leadtek GTX 760 : https://www.techpowerup.com/gpu-specs/leadtek-winfast-gtx-760.b2193

Then found it needed power. 6 pin PCI x 2. The case and CPU is from an old server. The PSU is this Silverstone 750W: : https://www.silverstonetek.com/product.php?area=en&pid=240

It didn't come with any PCI leads. My question is: if I manage to find 2 6pin to 6 pin leads to plug into the modular connections on the back of the PSU, will it power this card and a Ryzen 5/MSI B450 Carbon/Seagate SSD? Can I use any lead that will fit? Thanks for your time - it's much appreciated.


system
--
Raven
Posts: 9643
Location: Melbourne, Victoria
I can't see a reason why not. Problem will be getting those leads as spares might be a pain in the ass.
Kneipp
Posts: 2
Location: Sydney, New South Wales

I can't see a reason why not. Problem will be getting those leads as spares might be a pain in the ass.

Thanks. I think you’re on the money. They’re out there somewhere. Thanks.
Denominator
Posts: 988
Location: Brisbane, Queensland
Something like

https://www.amazon.co.uk/Trueway-Express-Power-Adapter-Cable/dp/B008AS7660

https://www.ebay.com.au/itm/2x-4-Pin-Molex-to-6-Pin-PCI-Express-Power-Cable-for-Video-Card/251362226740?hash=item3a865b3234:g:i7MAAOSwXrBbGeDl




last edited by Denominator at 12:16:39 24/Dec/18
IVY_MiKe
Posts: 2182
Location: Canberra, Australian Capital Territory

You could try looking at some CableMod spares to suit, but if you’re trying to do this on the cheap, that’s not gonna work.
If, however time is a factor, just buy a new PSU if the leads are definitely gone.

Finally, you might try contacting Silverstone about it. If it’s a modular PSU they could probably hook you up if you can get their support team some details.
system
--
Not a new post since your last visit.
New Post Since your last visit
Back To Forum
Advertise with Us | Privacy Policy | Contact Us
© Copyright 2001-2019 AusGamers Pty Ltd. ACN 093 772 242.
Hosted by Mammoth Networks - Australian VPS Hosting
Web development by Mammoth Media.